هیرا را حمایت کنید
دونیت چیست؟
دونیت (Donate) یا اهدایی مالی عملی است شامل اهدای پول یا منابع مالی به یک سازمان خیریه، موسسه آموزشی، سازمان غیرانتفاعی یا هر نهاد دیگر که برای انجام فعالیتهای خیریه، اجتماعی، آموزشی و سایر اهداف مفید استفاده میشود.
دونیتها معمولاً به منظور حمایت مالی از پروژهها، برنامهها و فعالیتهای مختلف صورت میگیرند. این اهداییها میتوانند به صورت یکباره و تک مرتبه باشند یا به صورت دورهای و منظم انجام شوند.
دلایل مختلفی وجود دارد که افراد و سازمانها به دونیت مالی میپردازند. برخی از دلایل عبارتند از:
حمایت از علایق و ارزشهای شخصی: افراد ممکن است به عنوان یک شیوه برای حمایت از علایق، ارزشها و مسائلی که برایشان اهمیت دارند، دونیت کنند. برای مثال، حمایت از آموزش و تحصیلات، مراقبت از حیوانات، حمایت از محیط زیست و غیره.
اثرگذاری مثبت در جامعه: دونیت مالی میتواند در بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی جامعه مورد نظر تاثیرگذار باشد. اهدایی مالی میتواند به دستیابی به اهداف مانند کاهش فقر، افزایش دسترسی به آموزش، پشتیبانی از بیماران و محرومان، بهبود محیط زیست، بهبود شرایط زندگی عمومی و غیره کمک کند.
مسئولیت اجتماعی: برخی افراد و شرکتها به عنوان یک وظیفه اجتماعی، دونیت مالی را به جامعه بدهکار میدانند. آنها به این باورند که با توانایی مالی خود باید به جامعه برگشت دهند و به عنوان یک عضو مسئول در جامعه عمل کنند.
در هر صورت، قبل از انجام دونیت مالی، مهم است که به دقت سازمان، موسسه یا فعالیت مورد نظر را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که منابع شما به صورت مقصود و به نحو اثربخش استفاده خواهند شد.
چرا هیرا را دونیت کنیم؟
حال که تعریفی شفاف از دونیت ارائه کردیم، مهم است تبین کنیم چرا باید هیرا را دونیت کنید.
اگه به استارتاپ و خلاقیت علاقمندی، باید بدونی که هیرا تنها استارتاپ فعال در حوزه کارپولینگ در ایرانه!
استارتاپ یعنی حل یک یا چند مشکل اساسی از طریق یه راه حل خلاقانه و اغلب مبتنی بر فناوری.همه استارتاپ ها از بدو تشکیل به دنبال حل یک مشکل واقعی هستند.حال اینکه بتوانند مشکل واقعی را به موقع و درست کشف و راهکاری که ارائه کرده اند مورد توجه قرار گیرد جای بحث و گفتگو خواهد داشت، اما هدف همه استارتاپ های واقعی حل مشکلی واقعی است.سختی کار استارتاپ ها در اینجاست که فرصت آنها برای ارائه راهکار حل مشکل کم و منابع (مالی و غیر مالی) محدود است.
مشکل اساسی که ما در هیرا به دنبال حل آن هستیم، کاهش تردد خودروهای تک سرنشین شخصی در سطح کلان شهرهاست که آلودگی هوا، تخریب محیط زیست، کمبود جای پارک، معضل ترافیک سرسام آور شهرها، هزینه های روز افزون توسعه زیرساخت شهر و ... ناشی ازهمین خودروهای تک سرنشین شخضی است که مخصوصا روزانه برای سفرهای کاری و شغلی در سطح معابر تردد می کنند.
حل این مشکل نیاز به عزم جدی حاکمیتی در سطح وزارتخانه های مرتبط و شهرداری هاست که متاسفانه هنوز اتفاق قابل توجهی در این باره انجام نداده اند و قطعا یک استارتاپ مانند هیرا راه بسیار دشوار و البته طولانی را در تغییر فرهنگ استفاده از خوردوهای شخصی و بهتر بگوییم ایجاد و ساخت فرهنگ تردد بهینه خودروهای شخصی در سطح کلان شهرها خواهد داشت.
از این رو ادامه مسیر برای تیم هیرا هر روز دشوارتر از قبل می شود که قعطا یکی از راهکارهایی که ما را در هیرا به ادامه مسیر امیدوار خواهد کرد، حمایت مالی شما از هیرا به واسطه دونیت می باشد.
اگه به کارآفرینی علاقمندی،بهتره بدونی هیرا کارآفرینی اجتماعیه!
کارآفرینی اجتماعی یک رویکرد کسب و کار است که در آن هدف اصلی کسب و کار، حل یک مسئله اجتماعی یا بهبود شرایط اجتماعی است. کارآفرینان اجتماعی با ترکیب اهداف اقتصادی و اجتماعی، کسب و کارهایی را راهاندازی میکنند که علاوه بر سودآوری، بهبود شرایط اجتماعی، حل مشکلات اجتماعی و تحقق تغییرات اجتماعی را در پی خواهد داشت.
مهمترین ویژگی کارآفرینی اجتماعی این است که به همراه سودآوری مالی، ارزشهای اجتماعی را نیز در نظر میگیرد و بر ایجاد تغییرات مثبت در جامعه تمرکز دارد. در این رویکرد، هدف کسب و کار بهبود شرایط اجتماعی میباشد و سود مالی تنها یکی از ابزارهای تامین منابع برای رسیدن به این هدف است.
کارآفرینان اجتماعی معمولاً مشکلات اجتماعی را مشاهده میکنند و سعی میکنند با ایجاد کسب و کارهای نوآورانه و پایدار، بهبودی در زندگی افراد و جامعه را فراهم کنند. موضوعاتی نظیر آموزش، بهداشت و سلامت، مسکن، توانمندسازی اجتماعی، حمایت از زنان و کودکان، حفاظت از محیط زیست و سایر مسائل اجتماعی میتوانند در بین حوزههای فعالیت کارآفرینان اجتماعی قرار بگیرند.
همانظور که در تعریف کارآفرینی اجتماعی ذکر شده است، کارآفرینی اجتماعی علاوه بر سود برای صاحبان کسب و کار، اثرات بسیاری برای جامعه خواهد داشت.هیرا به عنوان یک استارتاپ در حوزه همپیمایی، با کاهش تردد خودروهای تک سرنشین در سطح شهر اثرات اجتماعی غیر قابل انکاری برای شهر و کشور خواهد داشت از جمله کاهش CO2 و در نتیجه کاهش آلودگی هوا،افزایش تعداد روزهای با هوای پاک، کاهش بستری و مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا و ... .
از این رو حمایت از یک کسب و کار یا کارآفرینی اجتماعی مانند هیرا به اندازه انجام سایر کارهای خیرخواهانه قابل تامل و انجام شدنی است وطبق نظریه اثر پروانه ای، شاید فعالیت کوچک و شاید کم اهمیت، اثر بزرگی در آینده برای شما داشته باشد.چه بسا حمایت امروز شما از هیرا، جان یک نفر مبتلا به بیماری تنفسی را در جایی دیگر از کشور نجات دهد.
اگه مدیر یه سازمان یا شرکت هستی،قطعا میدونی که هیرا بهترین راهکار انجام مسئولیت اجتماعی سازمانیه!
مسئولیت اجتماعی سازمانی (Organizational Social Responsibility) به مجموعه اقدامات و تعهداتی اطلاق میشود که یک سازمان به عنوان یک واحد تجاری یا صنعتی، به منظور ارتقای شرایط اجتماعی و حفظ حقوق مخاطبان مستقیم و غیرمستقیم خود انجام میدهد. این مسئولیتها به عنوان بخشی از فعالیتهای سازمانی برای ایجاد تعادل بین اهداف اقتصادی و اهداف اجتماعی و محیطی در نظر گرفته میشوند.
مسئولیت اجتماعی سازمانی شامل مسئولیتهایی است که سازمان در راستای رفاه اجتماعی و زیست محیطی انجام می دهد.
هیرا به عنوان یک استارتاپ، یک کارآفرینی اجتماعی و پلتفرم حامی و دوستدار محیط زیست و جامعه، فرصتی مناسب برای سازمان هایی است که در منشور سازمانی خود بحث مسئولیت اجتماعی را تبین کرده اند.به خصوص در بحث مسئولیت اجتماعی سازمانی درحوزه محیط زیست، یکی از بهترین گزینه هایی که می تواند موجب بهبود برند سازمان در ذهن جامعه و مخاطبان شود، حمایت از یک استارتاپ حامی محیط زیست خواهد بود.از این رو دست مدیران سازمان هایی که دغدغه انجام مسئولیت اجتماعی دارند را به گرمی می فشاریم.
